Qui Som

Una mica d’història

El Racó de Can Feliu està situat a la part més elevada del poble de Vilassar de Dalt, darrere del Castell, a la masia coneguda com Ca l’Antón Feliu, que li dóna el nom. Una masia amb molta història, que va ésser un vapor tèxtil a mitjan segle XIX, i on al tombant del segle XX hi va funcionar una destil·leria de licors, de la qual encara es conserven els alambins i etiquetes dels productes que s’hi varen elaborar.

El portal de l’entrada figura al Catàleg del Patrimoni i va ser dissenyat per l’arquitecte i polític Josep Puig i Cadafalch.

El restaurant està situat a la planta baixa de l’edifici, on hi tenim tres salons menjadors i una sala annexa habilitada com a bar.

A l’exterior, una espaiosa terrassa també permet menjar fora, a l’ombra durant el dia o a la fresca al vespre. A l’exterior també, però adossada a l’edifici, una carpa permet, a manera de reservat, fer àpats o celebracions amb l’única companyia dels participants.

Un lloc ideal pel nens ja que tenim un menú infantil i una terrassa jardí amb joguines pensades amb ells

Al Racó de Can Feliu hi trobem a la Cristina, xef de la cuina, i en Xavi, sommelier i gerent del restaurant, dos joves amb empenta que s’embarcaren en aquesta aventura l`abril del 2001. Es varen conèixer en un restaurant i des de llavors conviuen a casa i a la feina en perfecta harmonia.

Casats i amb tres fills treballen per millorar cada dia la cuina del restaurant.

Tots dos amb els estudis superiors d’hoteleria a la mà, crearen el seu propi restaurant. Un somni que els ha costat suor i esforç, però que sens dubte ha valgut la pena.

Tant la Cristina com en Xavier després d`acabar els estudis s`en van anar a voltar món per França i Anglaterra per apendre diferents cuines i maneres de treballar. Entre viatje i viatje s`ha anat complimentant amb diferents cursos per a profesionals.

Actualment a més de fer dinars, sopars, brenars, caterings i menjar per emportar entre altres, la Cristina un cop al mes fa classes de cuina, i en Xavi prepara sopars maridatge amb cates de vins amb bodegues de la zona.